Sälj med kvalité och känn skillnaden

Detta ingår i vår mäklartjänst

Sälj med oss

En fastighetsförsäljning kan se ut på många olika sätt och efter vårt första möte i bostaden har vi fått en uppfattning om förutsättningar, förväntningar och mål. Du väljer själv hur delaktig du vill vara i processen men oftast får vi helt fria händer där säljaren släpper ansvaret till oss. Ett gott betyg på vår mäklartjänst. Efter att ha upprättat en väl genomtänkt försäljningsstrategi och tidplan presenterar vi ditt hus med omsorg. Detta är vi bra på.

Presentation

Med egen fotograf är vi flexibla i presentationen av din bostad och erbjuder både traditionellt foto, drönarfoto och film. Vi hittar din bostads bästa vinklar och lyfter fram husets känsla och karaktär. Allt ingår i mäklartjänsten. Vi vägleder, tipsar och samordnar. Kanske behöver du hjälp med styling och städning inför foto och visning. Vi har kontakt med lokala och duktiga leverantörer. Annonsering av din bostad görs med tonvikt i digitala kanaler och i sociala medier. Tidningsannonsering förekommer som prisdrivande komplement. Detta, inklusive avgiften till Hemnet ingår också i vår mäklartjänst.

Visning och försäljning

Försäljningsarbetet sköts med privata visningar där du som säljare kan känna dig trygg med att vi vet vem som tittat på din bostad och att spekulanten fått den information som behövs för att komma vidare och fatta beslut. Tydlighet i hur budgivningen kommer gå till och råd till spekulanten om vad som förväntas vara klart innan vi kör igång, ger en smidig och säker budgivning. Och ett bättre slutresultat för dig som säljare. Juridiska handlingar och handläggning av den slutliga ekonomiska uppgörelsen, tillträdet, sköter vi på bästa sätt liksom skatteberäkning efter avslutad affär. Förmodligen är vi ensamma på marknaden om att ta betalt ur slutlikviden. Först då anser vi oss ha fullgjort vårt förmedlingsarbete.

Kvalité och omsorg

En mäklartjänst är mer än kronor och ören. Letar du efter stans billigaste mäklare är vi förmodligen inte ditt val. Vi står för så mycket mer än en dussinförsäljning. Vi är bra på det vi gör och har erfarenheten, kontaktnätet och engagemanget. Sälj med oss och känn skillnaden.

Kontakta mig

Vill du veta mer om vår mäklartjänst eller funderar du på hur mycket din bostad är värd?
Vi kommer gärna ut och berättar mer. Kostnadsfritt. Fyll i dina uppgifter så får du snabb återkoppling.